Assistenten 先輩

Ronald was al voor de oprichting van Kochōkai bekend met Mugai ryū via seminars en is direct vanaf de oprichting begonnen met zijn training bij Kochōkai. Ronald heeft veel ervaring in de krijgskunsten. Hij is in zijn jeugd is begonnen met wedstrijd-judo en heeft onder andere een lange tijd aikido getraind voor hij met Mugai ryū begon. Toen er bij Kochōkai ook Meifu Shinkage ryū les werd gegeven, nam hij ook deze discipline op in zijn training.
IMG_0706Ronald heeft bij Kochōkai nidan in Mugai ryū behaald. Hij assisteert bij de lessen Mugai ryū en is assistent docent voor Meifu Shinkage ryū.

 

Eric is een Kochōkai leerling van het eerste uur en iemand met een diverse achtergrond in budō. Tegenwoordig richt zijn krijgskunst-studie zich op Mugai ryū en Hatakeyama-ha bij Kochōkai.
Eric heeft bij Kochōkai shōdan in Mugai ryū en nikyū in Meifu Shinkage ryū behaald en hij assisteert bij de lessen Mugai ryū.

 

Marc kwam als doorgewinterde budōka bij Kochōkai voor training in Mugai ryū en Meifu Shinkage ryū. Marc heeft yondan Aikikai Aikido, sandan Kali Sikaran en shōdan Doce Pares eskrima en beoefent daarnaast Silat en Jeet Kun Do.
IMG_0704Marc heeft bij Kochōkai nidan in Mugai ryū en nikyū in Meifu Shinkage ryū behaald en hij assisteert bij de lessen Mugai ryū.